Magic Dream
Δον Καμίλο
27 Ιουνίου 2022
Magic Dream
Magic Dream
Magic Dream

Παιχνίδια
χωρίς σύνορα

Magic Dream
Magic Dream

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ

Magic Dream

Το πιο γνωστό παιχνίδι της επικαιρότητας είναι εδώ!!!
Μετά το κλείσιμο των σχολείων, το κλείσιμο των αθλητικών κέντρων, της απομάκρυνσης από κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας, οι άνθρωποι χρειάζονται έναν ξεχωριστό και διασκεδαστικό τρόπο να αθληθούν, να συνεργαστούν, να γελάσουν, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να συναγωνιστούν, να νιώσουν την πρόκληση, να δοκιμαστούν στους στόχους, στον αγώνα, στην ευγενή άμυλα και στο ομαδικό πνεύμα. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; «ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»!!!

Magic Dream
Magic Dream

Οι παίκτες σας θα έχουν την χαρά να βιώσουν και να παίξουν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης του πραγματικού Survivor!!! Πάντα με την προβλεπόμενη ασφάλεια για όλους τους παίκτες!
Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» είναι ένα παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να τρέξουν και να αθληθούν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης, που διαθέτουμε, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που θα μας προσφέρει η εκάστοτε περιοχή, που θα επισκεπτόμαστε. Οι παίκτες θα χωρίζονται σε ομάδες και ξεκινώντας από την αφετηρία θα πρέπει να φτάσουν πρώτα στον τελικό στόχο περνώντας τα εμπόδια, που θα βρίσκουν στη διαδρομή τους, για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο!