ΕΤΑΙΡΙΑ

“Τhe noblest art is that of making others happy!”

“Η πιο ευγενική τέχνη είναι όταν κάνεις τους άλλους χαρούμενους ..”

Αυτός ήταν και ο στόχος του Ηλία Παπακωνσταντίνου πριν καν γίνει ηθοποιός , πριν καν γίνει παραγωγός.

Η εταιρία Magic Dream ιδρύθηκε το 2014 από τον ίδιο με πρώτο σκοπό το παιδικό θέατρο.

Σαν ένα στοίχημα, καθώς τα παιδιά είναι ο πιο αυστηρός κριτής. Έχοντας παίξει σε πολλές παιδικές παραστάσεις είχε έρθει η ώρα να ανοίξει τα δικά του φτερά, να περάσει τις δικές του ιδέες και να φέρει μία καινούργια ματιά.

Από το 2014 έχουν ανέβει διάφορες παιδικές παραστάσεις, από κλασσικά έργα / παραμύθια μέχρι και παιδικές παραστάσεις από ταινίες δραματοποιημένες σε ελεύθερες διασκευές από τον ίδιο, καθώς και πρωτότυπα δικά του έργα όπως το τελευταίο «Ένα βήμα για κάθε όνειρο».

Κάθε χρόνο οι παραγωγές της εταιρείας κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Από τα πιο γνωστά μέρη, μέχρι και τα ακριτικά νησιά για να δουν θέατρο τα παιδιά.

Η Magic Dream εκτός από θεατρικές εκδηλώσεις διατηρεί και μουσικοθεατρικό εργαστήρι για παιδιά 4 έως 12 χρονών , όπου κάθε τέλος της χρονιάς τα παιδιά ανεβάζουν δική τους παράσταση.

Η «Magic Dream» δεν αγαπάει απλά τα παιδιά. Αγαπάει να τα βλέπει να χαίρονται, να χειροκροτούν, να απολαμβάνουν και να περνούν φανταστικά!!! Γι’ αυτό κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε το θέατρο που ονειρευόμαστε.. κι ονειρευόμαστε έναν κόσμο όμορφο…

Τα τελευταία χρόνια η Magic Dream έχει ξεκινήσει να ανεβάζει και παραγωγές βραδινές (Γιατρός με το στανιό, Πρεμιέρα εξ.. αμελείας, Όσο υπάρχουν άγγελοι, Δον Καμίλο) με γνωστούς ηθοποιούς στο ευρύ κοινό από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο).

To be continued…